Om E-AT

E-AT© består af et team af tekniske specialister med mange års erfaring med at tætne anlæg indefra. Vi arbejder primært igennem et netværk af partnere og hjælper med at levere kvalitetsløsninger inden for beskyttelse og renovering af ventilation. Vi er privatejede, med base i Danmark.

Løsningen er testet af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) og udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut (TI), som en del af et EU-projekt med fokus på energieffektivisering i beboelsesejendomme.

Vores strategiske fokusområder er: Offshore/det maritime, produktionsanlæg og beboelsesejendomme. En typisk levering fra os består af køb/leje af et antal robotter, køb af en mængde coating og evt. certificeringer/on site træning af personale. Herudover tilbyder vi en serviceaftale der passer specifikt til kundens behov.

 

Vores løsning – hvad vi tilbyder

  • Coatings og sealants
  • Robotter
  • Træning og testing

 

Hvorfor vælge os

  • E-AT levere et omkostningseffektivt alternativ til udskiftning, vi forlænger levetiden på nye og gamle ventilationskanaler
  • Energibesparende løsning der gør driften billigere da coatingen lukker utætheder og giver et mere effektivt flow
  • Vores løsning er fleksibel og påvirker driften minimalt.
  • Unikke rust– og brandhæmmende coatings der beskytter jeres ventilation mange år frem

Vision

  • Udvikle brandisolerende coatingløsninger til ventilation der er bæredygtig og miljøvenlige.
  • Skabe unikke løsninger, ved at bruge den nyeste teknologi inden for både robotteknologi og kemiske opløsninger, til gavn for alle stakeholders.
  • Konstant at styrke og udvikle unikke partnerskaber, der hjælper os med at forløse vores potentiale og levere unikke løsninger.

Vores løsning – vi rengør, coater og kvalitetssikre

Vi inspicerer. Før rengøring inspiceres ventilationssystemet med henblik på at identificere udfordringer

Vi rengør.  ECO-dust-finder™ rengør overfladen, så den er fri for fnuller, rust, støv med videre. Dette maksimerer coatingens vedhæftningsevne. De specialudviklede dysser og børster sikre at robotten kan levere ensartede resultater af høj kvalitet og at robotten kan tilpasses til brug i de fleste ventilationskanaler.

Vi inspicerer. Efter rengøring inspicerer vi igen, for at sikre at overfladerne er rene og klar til coating.

Vi coater. Coating indvendig i ventilationssystemer kræver specialiseret udstyr for at sikre at der opnås et præcist resultat og en jævn overflade på hele det coatede område. Til dette formål har E-AT udviklet børster der kan bruges på de fleste af de populære applikationsrobotter.

Vi kvalitetssikre. Vi anvender kvalitetssikring systematisk, som en hjælp til at undgå misforståelser og fejl under udførelsen af opgaven. Systemet sikre en strømlinet procedure fra ordremodtagelse til opgaven er afleveret.